Driekoningen zingen 2019

Op zondag 6 januari 2019 was het weer Driekoningen. In Rijen wordt de traditie van Driekoningen zingen voor de Magdalenakinderen voortgezet.

Er waren 9 groepjes van de basisschool De Brakken die langs de deuren gingen om Driekoningen te zingen. Het geld dat ze daarmee ophalen is bestemd voor de 24 geadopteerde Magdalenakinderen die wonen in het SOS Kinderdorp Tela in Honduras.

450

Afbeelding met verschillend, diverse, danser, bos

Automatisch gegenereerde beschrijvingNa het zingen op zondag 6 januari 2019 leverden de kinderen hun collectebussen in het Parochiecentrum Hoofdstraat 58. Het tellen van de opbrengst is altijd een spannend moment. Er werd een mooi bedrag opgehaald van in totaal € 397,70; een prachtig gemiddelde van € 44,10 per groep. Het was gezellig in het parochiecentrum; de kinderen en de meegekomen ouders konden even napraten en genieten van koffie en warme chocolademelk.

Door EmmydeFotograaf werden de groepjes vakkundig op de foto gezet. Het meedoen werd als een warme en plezierige opgave ervaren. De Magdalenakinderen in Honduras zullen blij zijn met onze steun in gedachten en middelen.

Tot volgende jaar maar weer.

Namens de werkgroep Magdalenakinderen

Gerard de Graaf, gerardboven@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *