Magdalenakinderen in 2020

Veel mensen in Rijen kennen de gewoonte om met Kerstmis naar de kerststal in de kerk of ergens op straat te gaan. Kinderen, ouders en grootouders trekken door kou en duister, op zoek naar het kerstkind.

Vanwege de beperkingen zal voor velen de nachtmis onbereikbaar zijn en voor de parochie dat we minder aandacht kunnen geven aan de Magdalenakinderen. Ruim 37 jaar zorgen we trouw voor 25 kinderen uit het SOS-kinderdorp Tela in Honduras.

Het project zorgt dat deze kinderen de liefde van zorgouders krijgen en dat er onderwijs en gezondheidszorg is.

Het kerstfeest ziet dit jaar anders uit dan andere jaren: Geen grote kerstcollecte voor de kinderen van Honduras. Toch hopen we dat de tocht naar het Kerstkind u dit jaar ook bij de Magdalenakinderen brengt.

Wanneer u een nieuwe donateur wil worden (een eenmalige gift mag ook) kunt u ons helpen om dit mooie project in de komende jaren voort te zetten. De Werkgroep van onze parochie maakt per kind elke maand € 25,- over aan SOS Kinderdorpen.

U kunt via uw eigen bank (liefst maandelijks en automatisch) een bedrag overmaken. Het minimumbedrag is € 2,50 per maand, meer mag natuurlijk ook! IBAN-nummer: NL33 RABO 0145 1177 66

Parochie Heilige Geest/Magdalenakinderen.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met: Gérard van Lisdonk,

gmmvanlisdonk@gmail.com              www.magdalenakinderen.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *